Skip to main content

EEN BADKAMER OP MAAT VAN UW WONING

Heeft u een nieuwbouw of wenst u een bestaande badkamer te vernieuwen? In beide gevallen kan Cosy Build u bijstaan in het creëren van uw ideale badkamer op maat, en dat zowel voor moderne als landelijke interieurs.

Bij een nieuwbouw of volledige vernieuwbouw maken we samen met u een doordacht ontwerp waarbij we niet enkel optimaal gebruik maken van de ruimte, maar er ook een echte aangename ruimte van maken waar functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan. Naast het houtwerk kunnen we ook de aankleding van de muren en het bad, de vloeren en het sanitair mee opnemen in het totaalontwerp. De uitvoering kan in één geheel of in meerdere fases gebeuren, afhankelijk van uw voorkeur.

Ook voor de renovatie van uw bestaande badkamer kunt u bij ons terecht voor de volledige afhandeling: het ontwerp, de afbraak van de oude badkamer, het leggen van nieuwe leidingen en elektriciteit, plakwerk, vloeren, het plaatsen van de nieuwe meubels, de afwerking,… Cosy Build ontfermt zich over het hele totaalproject en kan dit realiseren in slechts 10 tot 14 dagen. Zo minimaliseren we de hinder voor u en kunt u in geen tijd genieten van uw vernieuwde badkamer.
Badkamer interieurinrichting

LANDELIJK EN TIJDLOOS

Cosybuild badkamers Herselt

NIEUWBOUW EN RENOVATIE

Badkamers op maat

MAATWERK

KUNNEN UW KEUKEN OF BADKAMER EEN OPFRISBEURT GEBRUIKEN?

Cosy Build toont u graag de mogelijkheden. Contacteer ons vrijblijvend en kom inspiratie opdoen in één van onze referentiekeukens- of badkamers.